Agoda.com’s houdt grote Londen Sale

Agoda.com lanceerde vandaag superaanbiedingen in Londen voor wat een bruisende Engelse zomer belooft te worden.

De zomer is dit jaar met stip het beste seizoen om Londen te bezoeken: de dagen zijn warm en de hele stad is in een uitgelaten stemming. Met de Olympische Zomerspelen en de Paralympics, die respectievelijk starten op 27 juli en 29 augustus, is het interessanter dan ooit om koers te zetten naar de Britse eilanden om er de spelen of één van de andere vele evenementen te bezoeken.

Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen op het London 2012 Festival, een viering van de Schone Kunsten met exposities van werk van Edvard Munch, Damien Hirst, Picasso, da Vinci en Yoko Ono.

Een andere must voor Anglofielen is de tentoonstelling ‘The Queen’, gehouden in de National Portrait Gallery. Die tentoonstelling omvat 60 portretten van Koningin Elizabeth II, gemaakt door verschillende kunstenaars en fotografen, onder wie Andy Warhol en hof-fotograaf Lord Lichfield.

Andere evenementen die de moeite meer dan waard zijn: de BBC Proms (tot 8 september), Notting Hill Carnival (19 augustus), de feestelijkheden rond het Offerfeest (18-19 augustus), het Lady Gaga Born This Way Ball (9 september) en het BT London Live Closing Ceremony Celebration Concert (12 augustus) in Hyde Park met New Order, Blur en The Specials.

Geen trek in evenementen? Met ontelbare bezienswaardigheden is Londen een geweldige stad om te verkennen. Ga winkelen in Oxford Street, bekijk de neonreclames op Piccadilly Circus, ontspan op de dekstoelen in Green Park, zak per boot de Thames af, drink een Brits biertje in een pub of verwen jezelf met een Afternoon Tea bij Fortnum and Masons – en dit is nog maar het topje van de ijsberg.

Dit wordt de beste zomer ooit in de Britse hoofdstad, dus profiteer van de supertarieven tijdens Agoda’s Engelse Zomer Sale en boek uw hotel nu!

Agoda.com is een toonaangevende website voor hotelreserveringen en onderdeel van de aan de Nasdaq geregistreerde Priceline Group (Nasdaq: PCLN).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *