Agoda.com rolt rode loper-aanbiedingen uit voor Filmfestival van Rome

Agoda.com heeft hotelaanbiedingen in Rome, de historische hoofdstad van Italië, ter voorbereiding op het jaarlijkse Filmfestival van Rome.

Hoewel het niet zo lang bestaat als zijn grotere broers in Cannes of Sundance, is het Internationaal Filmfestival van Rome toch een prestigieus en opvallend evenement waar een aantal van de grootste namen uit de filmwereld over rode loper gaan en een leger paparazzi schreeuwt om de beste foto. Dit jaar beleeft het festival de zevende editie.

Het filmfestival wordt gehouden van 9 tot en met 17 november en heeft de wereldpremière van zestig internationale films die voor prijzen strijden in acht verschillende categorieën. Onder toezicht van artistiek directeur Marco Mueller, veteraan van het filmfestival van Venetië, verwelkomt het evenement meer dan vijfhonderd filmnamen uit de hele wereld, waaronder Walter Hill, Johnnie To, Gabrielle Muccino en Jeff Nichols, die voorzitter is van de hoofdjury.

Daarnaast is het festival ook gastheer van de internationale première van een aantal prominente Hollywood-films, inclusief de nieuwste animatiefilm van DreamWorks, Rise of the Guardians, die wordt bijgewoond door regisseur Peter Ramsey. Ook Jeffrey Katzenberg en producent Guillermo del Toro zijn aanwezig voor hun nieuwste film in de razend populaire Twilight Saga. De Russische film Waiting for the Sea van Bakhtiar Khudojnazarov is de openingsfilm van het festival en de film A Gun In Each Hand van de Catalaan Cesc Gay besluit het festival.

Het prestigieuze van dit evenement wordt zonder twijfel benadrukt door het prestige van de stad Rome zelf. Als een van de belangrijkste steden in de geschiedenis kunnen de culturele, filosofische, politieke en artistieke invloeden op de moderne maatschappij niet worden onderschat. Tot op de dag van vandaag zijn overal in de stad overblijfselen te vinden van deze grootse historie. Als u klaar bent met zich te mengen onder de sterren van het filmfestival, kunt u Rome ingaan om een aantal van de wereldberoemde bezienswaardigheden te zien, zoals het Colosseum, de Trevifontein of Vaticaanstad.

Dankzij de uitstekende hotelaanbiedingen van Agoda kunnen filmfans of liefhebbers van geschiedenis een herfstbezoek aan Italië optimaal benutten. Bekijk de aanbiedingen hieronder!

Agoda.com is een toonaangevende website voor hotelreserveringen en onderdeel van de aan de Nasdaq geregistreerde Priceline Group (Nasdaq: PCLN).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *