Agoda.com maakt winnaars Gold Circle Award 2013 bekend

Hotelboekingswebsite Agoda.com heeft de winnaars van de Gold Circle Awards 2013 bekend gemaakt. De awards worden uitgereikt aan hotels die zich op positieve wijze onderscheiden in de uiterst competitieve hotelbranche.

Voor het vijfde jaar op rij reikt Agoda.com Gold Circle Awards uit aan hotels die blijk geven van kennis en inzicht in de online boekingsindustrie. Steeds vaker boeken consumenten hotels via internet en de hotelindustrie heeft in de afgelopen jaren dan ook een grote omslag gemaakt, waardoor het online boeken van hotelskamers eenvoudiger werd en de keuze steeds groter.

Winnaars van een Gold Circle Award werden geselecteerd op basis van verschillende criteria. Zij moeten bijvoorbeeld een klantbeoordelingsscore van tenminste 7.5 behalen, bekwaam zijn in het gebruik van Agoda’s op maat gemaakte Yield Control System (YCS), structureel kamers aanbieden tegen concurrerende prijzen en aantoonbaar inzicht hebben in de complexe dynamiek die het online hotelwezen definieert.

Errol Cooke, vice-president Hotels Wereldwijd voor Agoda.com zegt over de uitreiking van de awards: “De Gold Circle Awards zijn een certificaat van uitmuntendheid en onderkennen de inzet en toewijding die hotels tonen als het gaat om het online vermarkten van hotelaccommodatie. Wij vinden het een eer om deze awards te overhandigen aan onze hotelpartners, als afsluiting van een fantastisch 2013 en wij verheugen ons op een uistekende samenwerking voor de toekomst.”

Gasten die verblijven in één van de 661 onderscheiden hotels kunnen er vanuit gaan dat zij verblijven in een accommodatie die werkt volgens de hoogste normen in de hotelindustrie. Een hotel dat alles in het werk zal stellen om een verblijf zo prettig en comfortabel mogelijk te maken.

De awards worden begin 2014 overhandigd aan de hotels.

De volledige lijst van hotels die een award ontvangen, gerangschikt per land,  is te bekijken in het percentrum van Agoda:  http://press.agoda.com/news/2013/12/11/agodacom-announces-winners-of-the-2013-gold-circle-award.html

Agoda.com is een toonaangevende website voor hotelreserveringen en onderdeel van de aan de Nasdaq genoteerde Priceline Group (Nasdaq: PCLN).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *