Agoda.com heeft hotelaanbiedingen in het prachtige Hoi An in Vietnam

Agoda.com heeft aantrekkelijke hotelaanbiedingen in Hoi An, een van de mooiste steden van Vietnam.

Hoi An ligt ongeveer halverwege de lange S-vormige kust van Vietnam en is onderscheiden als een van de zeven Werelderfgoederen van UNESCO vanwege de uitzonderlijk goed bewaarde koloniale architectuur. Ook was de stad  door de eeuwen heen een van de belangrijkste handelssteden van Zuidoost-Azië. Er werd zelfs gezegd dat Japanse zeelieden in de achttiende eeuw geloofden dat Hoi An het hart van heel Azië was.

De stad heeft sinds het jaar 1400 een strategisch liggende oceaanhaven en werd officieel opgericht in 1595 als gevolg van het toegenomen handelsbeleid van de Nguyen-dynastie die Zuid-Vietnam regeerde van 1558 tot 1777. Gedurende deze tijd kwamen de Europese machten tot ontwikkeling en werd er handel gedreven met een enthousiasme dat nooit eerder was vertoond; de mystieke Oriënt bleek een onweerstaanbare bestemming. De stad groeide rap en het werd al snel de drukste en rijkste haven van de regio. Veel bewijs van deze ontwikkelingen zijn bewaard gebleven.

Vandaag de dag is de stad vooral bekend om zijn bloeiende toeristische industrie. En terecht; de prachtige architectuur en de smalle straten zijn nauwelijks veranderd sinds vroeger tijden. Het is gemakkelijk om een avondwandeling langs Bạch Djang Street te maken en je tweehonderd jaar terug in de tijd te wanen. Het lijkt wel of op iedere hoek van de straat een restaurant, café of winkel is met heerlijke maaltijden, perfecte drankjes en unieke souvenirs.

Deze tijd van het jaar is perfect voor een bezoek aan de stranden van de stad omdat er nu weinig toeristen zijn en de zomertemperaturen in toom worden gehouden door de constante zeebries. Bekijk de hotelaanbiedingen in Hoi An om een aantal gunstige aanbiedingen te vinden in deze prachtige stad.

Agoda.com is een toonaangevende website voor hotelreserveringen en onderdeel van de aan de Nasdaq genoteerde Priceline Group (Nasdaq: PCLN).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *