AGM-TEC, Franse leider op het domein van camera-inspectie introduceert TUBICAM R22 in de BENELUX.

Beauzelle, 14 november 2012 – De Franse onderneming AGM-TEC lanceert, na succesverhalen in Spanje, Portugal en Zwitserland, nu ook haar geavanceerde inspectiecamera’s in de BENELUX. Deze inspectiecamera’s, waaronder de TUBICAM R22 creëren een ongeziene beeldvorming tijdens de inspectie van leidingen en rioleringen tegenover een prijs die alle concurrentie het hoofd biedt.

De TUBICAM R22: Het Zwitsers zakmes van de camera-inspectie.

Precieze beeldvorming

De TUBICAM R22 integreert de meest geavanceerde en innovatie technologieën voor een uiterst nauwkeurige en kwaliteitsvolle inspectie van leidingen en rioleringen. Ze is uitgerust met een geïntegreerde zender van 22 mm aan het eind van een 30 tot 40 m lange kabel. Dit maakt het mogelijk snel en precies de locatie van de camera in de leiding te detecteren. De TUBICAM R22 maakt het mogelijk de plaats van de opstopping, lekkage of beschadiging te lokaliseren tot op een diepte van 10 m. Het LCD 7” kleurenscherm verzekert een kwaliteitsvolle beeldvorming om een snelle en precieze diagnose te stellen. Daarnaast is de inspectiecamera zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig transporteerbaar dankzij de integratie in een compacte koffer.

Registratiefunctie

De TUBICAM R22 beschikt daarenboven over een registratiefunctie. Dit maakt het mogelijk het verloop van de inspectie te bewaren op USB stick waardoor u beschikt over het ontegensprekelijk bewijs van het geleverde werk en uw vaststellingen. De TUBICAM R22 vindt zijn nut terug in verschillende domeinen, gaande van de bouw -en constructiesector tot de automechanica.

Meer informatie over het gamma van AGM-TEC vind u op www.camera-inspectie-riolering.nl en www.inspectie-camera.be.

Bekijk de TUBICAM R22 video op:

Youtube:         http://www.youtube.com/watch?v=paTCj17UIGI&feature=plcp

Dailymotion:   http://www.dailymotion.com/video/xv26kq_camera-inspectie-leidingen-riolering_tech

Kewego:          http://www.kewego.be/video/82dd90248c3s.html

 

 

Contactpersoon:

José PECCI

Tel: +33 (0)5 61 42 90 63

GSM: +33 (0)6 87 88 48 70

E-mail : contact@agm-tec.com

2 rue de la Sur – ZAC DE GAROSSOS – 31700 BEAUZELLE (France)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *