AED onderhoud Drenthe

Word gewaarschuwd bij benodigd AED onderhoud in Drenthe

Maakt u al gebruik van een AED in uw buurt of op de sportclub? Een AED biedt u het voordeel, dat u direct in kunt grijpen als iemand in uw omgeving een hartstilstand krijgt. Door voor een moderne AED te kiezen bent u hiervoor niet langer afhankelijk van medici. De AED is uitgevoerd met een luidspreker en/of geïntegreerd scherm, waarmee instructies gegeven worden. Het is belangrijk om uw AED regelmatig van onderhoud te voorzien. U wilt voorkomen dat het apparaat hapert, op het moment dat er sprake is van een hartstilstand. In dit artikel leest u meer over uw opties op het gebied van AED onderhoud in Drenthe.

AED onderhoud in Drenthe door automatische monitoring

Moderne defibrillators zijn uitgevoerd met diverse indicatielampjes. Deze lampjes geven een rood licht, op het moment dat er AED onderhoud in Drenthe moet worden uitgevoerd. Zo kan het noodzakelijk zijn om de batterij unit te vervangen, om de elektroden van uw AED te vernieuwen, enzovoorts. U kunt het monitoren van de lampjes zelf doen, door dagelijks bij de AED te gaan kijken. Een goed alternatief is een automatische monitoring op afstand. Defibcom is een partij die deze mogelijkheid aanbiedt. Het bespaart u veel tijd!

Onderdelen voor AED onderhoud in Drenthe

Defibcom zorgt voor een speciaal wandpaneel, waaraan uw AED bevestigd kan worden. Door dit paneel te verbinden met het internet, kan de status van de AED op afstand worden uitgelezen. Zodra onderdelen vervangen moeten worden, waarschuwt Defibcom u. Er zijn verschillende online partijen, waar u onderdelen voor uw defibrillator kunt bestellen. Een voorbeeld van zo’n partij is Defibtech. Hier vindt u losse elektroden, een losse batterij unit, enzovoorts.

Comments are closed.