Aanhangwagens te koop – uitgebreid aanbod

Bent u op zoek naar de meest geschikte aanhanger die het beste bij uw situatie past? Dan bent u bij KSA-Solutions met haar brede assortiment aan het juiste adres. KSA-Solutions levert geremde en ongeremde aanhangers (tot 3500 kilogram) voor zowel huur als verkoop.

Zoals genoemd kunt u bij ons de aanhangwagen te koop vinden die het beste bij uw situatie past. Wij verkopen dan ook zowel aan particulieren als aan professionals. Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk aanhanger? Dan is hier voor u een kleine greep uit de toonaangevende en betrouwbare merken die wij verkopen: Ifor Williams, Hapert, Hulco, Eduard, TWINS, Saris, Power Trailer en Anssems. Dan zijn er natuurlijk nog veel verschillende modellen beschikbaar, een greep uit ons assortiment: bak aanhangwagens, bagage aanhangwagens, vlakke aanhangwagens, plateau aanhangwagens, gesloten aanhangwagens, koelwagens, Markt- & verkoopwagens, machine transporters, autotrailers, mototrailers, schamelwagens, oprijplaten, multitrailers, kippers, paardentrailers, veetrailers, reclame aanhangwagens, boottrailers, speciaalbouw, plooibare aanhangwagens en tot slot inrichting aanhangwagens. Weet u niet welk model het meest geschikt is voor uw? U bent dan zeer welkom op onze locatie in Westerlo om zelf een kijkje te komen nemen en een adviserend gesprek aan te gaan met één van onze medewerkers of kijk op http://www.ksa-solutions.be/ksa-aanhangwagens.

U kunt bij KSA-Solutions tevens tweedehands aanhangwagens aanschaffen. Kijk voor een overzicht van het aanbod op http://www.ksa-solutions.be/tweedehands. Voordat deze opnieuw te koop worden aangeboden worden ze door KSA grondig gecontroleerd op onder andere reglementen, keuringen en chassisnummers. In de meeste gevallen kunt u de tweedehands aanhangwagen rechtstreeks van de vorige eigenaar overnemen.

Comments are closed.