‘Overlijdensrisicoverzekering vergelijken loont’

Tussen verzekeraars is er een heftige concurrentie. Hierdoor verschillen de tarieven tussen verzekeraars. Het is niet onbekend dat het loont om zorgverzekeringen te vergelijken. Ook de Consumentenbond ondersteunt na hun onderzoek dat het vergelijken van verzekeringen loont.

“Financiële producten zijn vaak erg ingewikkeld, waardoor het voor consumenten moeilijk te doorgronden is waarom de ene verzekering duurder is dan de andere”, licht de consumentenorganisatie toe.

Voor zorgverzekeringen is dit algemeen bekend en dat je als particulier inmiddels zelf je pakket samenstellen. Op die manier bepaal je zelf wat jij belangrijk vind en waarvoor je je wilt verzekeren. Dat betekent ook dat je zelf bepaalt waar je wel of niet voor wilt betalen.

Dit kan ook je als zelfstandige ondernemer doen voor de verzekeringen bij GoedGenoeg. Op de website van Goedgenoeg kan je de Overlijdensrisicoverzekering vergelijken. In de basis is een overlijdensrisicoverzekering eigenlijk een eenvoudig product. Dat is ook het uitgangspunt van GoedGenoeg. Deze overlijdensrisicoverzekering is ideaal voor ZZP’ers: no-nonsense, eenvoudig en betaalbaar. De producten van GoedGenoeg zijn ook in samenwerking met ZZP’ers voor ondernemers ontwikkelt om aan hun wensen en behoeften te voldoen.

De polisvoorwaarden zijn helder en duidelijk. Independer.nl beoordeelt de voorwaarden van onze overlijdensrisicoverzekering als de beste van Nederland. Independer beoordeelt verzekeraars niet alleen op hoogte van de premie, maar ook op kwaliteit van de verzekeringen en duidelijkheid van de polisvoorwaarden. Citaat van hun website: “Alleen verzekeraars GoedGenoeg en Cardif bieden polisvoorwaarden die voor de gemiddelde Nederlander leesbaar zijn.”

Een overlijdensrisicoverzekering vergelijken kan dus in jouw financieel voordeel werken. Bij ons krijg je eenvoudige producten die je zelf kunt afsluiten en beheren op internet. En die soberheid heeft het voordeel dat GoedGenoeg goedkoop kan werken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *